header foto
 

Laatste dag aanmelden hockeykamp meivakantie

10-4-2023 Nieuws Inmiddels hebben zich al 50 kinderen van alle leeftijden aangemeld voor het AHC IJburg Hockeykamp op 1, 2 en 3 mei! We hebben nog een paar plekken over, dus wil je in de meivakantie naar het leukste hockeykamp van Amsterdam? Meld je dan snel aan. Het kan nog tot en met dinsdag 11 april.

Het kamp is voor de Onder 8 t/m 12 jeugd (D, E en F) en de Waterhoentjes, en zowel voor kinderen uit de breedte- als prestatieteams. Onder leiding van de staf, bestaande uit Zoe van Dijk en Evie Luschen uit Dames 1, zullen een aantal jeugdtrainers zorgen voor leerzame oefeningen en leuke activiteiten. De kinderen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Bij aanvang van het kamp kunnen voorkeuren ten aanzien van de indeling worden doorgegeven.
Het kamp begint om 9.00 en duurt tot 17.00 uur. De kosten bedragen 140 euro. Lunch, snacks en een leuk kamp-shirt zijn bij de prijs inbegrepen.
Wil jouw zoon of dochter in de meivakantie lekker blijven hockeyen? Vul dan snel dit aanmeldingsformulier in. Voor vragen kun je contact opnemen via [email protected].
 
10-4-2023 Hockey clinic