header foto
 

Hockey5s week O12 t/m O18 (20-24mrt)

19-3-2023 Nieuws Komende week kunnen alle juniorenteams kennismaken met Hockey5s, een innovatieve vorm van hockey die als het ware een combinatie is tussen zaal- en veldhockey. Hockey5s wordt nog niet op veel clubs in Nederland aangeboden, dus wij zijn er trots op dat wij onze leden de mogelijkheid kunnen bieden om dit nieuwe spel te ervaren.

Van maandag 20 tot en met donderdag 23 maart zal voor elk team minimaal 1 van de reguliere trainingen in het teken staan van Hockey5s. Er is geen extra voorbereiding of materiaal nodig en de teams kunnen gewoon de normale trainingstijden aanhouden. Het kan zijn dat sommige teams op een ander veld trainen dan gebruikelijk. 

Als afsluiting van de Hockey5s week wordt er op vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur een clinic gegeven voor de Onder 14 en Onder 16 selectieteams en hun trainers. 

Deze clinic wordt door niemand minder dan Gerold Hoeben - bondscoach Nederlands team - verzorgd. Lees voor meer informatie dit interview met Gerold Hoeben

Naar de toekomst toe wordt gekeken of we (op kleine schaal) Hockey5s tournooitjes kunnen gaan organiseren. Vind je het leuk om hieraan mee te helpen? Neem dan contact op met de evenementencommissie via [email protected].
 
19-3-2023 Technische Commissie