header foto
 

Bericht voor jeugdtrainers: Sporten bij Life&Kicking en HT2 diploma

12-2-2023 Beste jeugdtrainers, 
 
De tweede seizoenshelft staat voor de deur! Jullie gaan dan weer met een enthousiaste groep van maar liefst 94 trainers wekelijks het veld op en leveren zo een belangrijke bijdrage aan onze club. Heel veel dank daarvoor! 
 
Inmiddels werken wij nu 2 jaar met het vernieuwde technisch hart en 1,5 jaar met de nieuwe vrijwilligersvergoedingen voor jeugdtrainers. Vanaf eind februari bieden we jeugdtrainers twee nieuwe mogelijkheden, met als doel om de rol van jeugdtrainer nog aantrekkelijker te maken: 
 
1. Fitness bij Sportschool Life & Kicking (vanaf 14 jaar) 
Als extra waardering voor jullie inzet bieden wij in samenwerking met Sportschool Life & Kicking op IJburg vanaf februari tot eind augustus 2023 iedere trainer vanaf 14 jaar de mogelijkheid om (onder begeleiding) te gaan sporten bij Sportschool Life & Kicking.  
 
Op dinsdag 14 februari en dinsdag 21 februari zijn er om 19:00 uur startbijeenkomsten bij Life & Kicking. Tijdens de startbijeenkomst kan je je inschrijven en is een gezamenlijke introductie (denk aan sportkleding!). Er komt een gezamenlijke groepstraining en je kan daarnaast zo vaak gaan als je zelf wil. 
 
Vanaf het seizoen 2023/2024 wordt een (kleine) eigen bijdrage ingevoerd voor het sporten bij Life & Kicking. De vrijwilligersvergoedingen voor jeugdtrainers worden dan aangepast. Je kunt dan kiezen voor een trainersvergoeding met of zonder abonnement op de sportschool. Tot die tijd is deelname kosteloos en moedigen wij jullie aan om samen te gaan sporten. 
 
Wil je meedoen meld je dan aan via: [email protected] en noteer de datum van een van de startbijeenkomsten in je agenda. 
 
2. HT2-opleiding (vanaf 16 jaar) 
Wij vinden het belangrijk dat er meer trainers komen met een Hockeytrainer 2 diploma van de KNHB (HT2). In de tweede seizoenshelft willen wij dan ook een groep van minimaal 12 en maximaal 18 jeugdtrainers de mogelijkheid bieden om op onze eigen club met deze opleiding te starten.  
 
Je moet hiervoor minimaal 16 jaar oud zijn of 16 worden vóór juli 2023 om mee te mogen doen. Wij verwachten wel dat je volgend seizoen (2023/2024) training blijft geven. Meer informatie over de HT2-opleiding vind je op de site van de KNHB.  
 
Als je interesse hebt, meld je dan aan bij Herbert: 06-12123700. De opleiding is leuk, maar kost ook tijd. Kijk dus even goed naar je schoolplanning.  
 
Tot snel weer op het veld! 
 
Bestuur AHC IJburg
 
12-2-2023 Algemeen