header foto
 

Zaalhockey

30-10-2022

Zaalhockey
In het weekend van 26 en 27 november worden de laatste wedstrijden op het veld gespeeld. Daarna gaan de teams vanaf de O10 die zich hebben opgegeven de zaal weer in. Tijd voor een update rondom zaalhockey.

Trainingstijden
Inmiddels zijn de trainingstijden in de zaal en de tijden van de balkentrainingen gecommuniceerd aan alle teammanagers van de teams die zaalhockey gaan spelen. Zij zullen hun teams hierover inlichten en zij regelen ook dat er een trainer voor het team is. Tijdens de balkentrainingen willen we ook iets nieuws proberen: hockeyen op een 5x5 veldje!

Opgave spelers
Wij moeten aan de KNHB voor ieder team doorgeven welke spelers meedoen aan het zaalseizoen. We hebben de teammanagers daarom gevraagd om uiterlijk op 2 november aan [email protected] door te geven welke spelers uit hun team niet zullen deelnemen aan de zaalhockeycompetitie. Zo weten wij ook aan wie wij een betaalverzoek moeten sturen. 

Afhalen zaalmateriaal
Het zaalmateriaal, bestaande uit ballen en keepersmateriaal, kan op maandag 14 en woensdag 16 november van 19.30 tot 20.30 opgehaald worden in het clubhuis.
Save the date!Wij zijn van plan clinics te organiseren aan de start van het seizoen op zondag 27 november of zondag 4 december. Zodra het programma rond is, zullen we jullie informeren.

Voorlichtingsbijeenkomsten
Wij realiseren ons dat je misschien vragen hebt over zaalhockey. Daarom organiseren we ook dit jaar weer een voorlichtingsavond over zaalhockey voor teammanagers. Dus stel je vraag via hen. De avond is gepland op dinsdag 8 november van 19.30 tot 20.30 in het clubhuis. Indien de teammanager zelf niet aanwezig kan zijn, dan kan een andere ouder uit het team de teammanager vervangen. Hele prangende vragen kunnen gesteld worden via [email protected].

Op dinsdag 8 november van 20.30 tot 21.30 organiseert de scheidsrechterscommissie ook een voorlichtingsbijeenkomst voor scheidsrechters over de verschillen tussen veld- en zaalhockey. 
 
30-10-2022 Winterhockey