header foto
 

Uitbetaling jeugdtrainers

21-10-2022 Wij zijn er trots op dat er ook dit jaar weer 89 jeugdtrainers zijn, die zich samen met onze hoofdtrainers en technisch managers wekelijks met veel energie en enthousiasme inzetten op het veld. Onze jeugdtrainers krijgen daar een vrijwilligersvergoeding voor conform de vastgestelde tabel voor trainersvergoedingen. De vergoeding wordt in acht termijnen uitgekeerd, waarvan vier in de eerste seizoenshelft en vier in de tweede seizoenshelft. Deze week zijn termijn 1 en 2 uitbetaald voor de eerste seizoenshelft.

Ben jij jeugdtrainer? 
Controleer of je de betaling van termijn 1 en 2 hebt ontvangen. 

Geen betaling ontvangen? Vraag je ouder(s)/verzorger(s) of zij je vergoeding hebben ontvangen. Van sommige trainers hebben wij oorspronkelijk het rekeningnummer van de ouder(s)/verzorger(s) gekregen. Je kunt voor volgende betalingen eventueel je eigen rekeningnummer doorgeven aan [email protected]

Heb jij en/of je ouder(s)/verzorger(s) geen betaling(en) ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected] met je gegevens en het team dat je training geeft. 

Er zijn sowieso nog twee trainers, die geen rekeningnummer hebben doorgegeven en die wij niet kunnen uitbetalen. Heb jij je rekeningnummer nog niet doorgegeven aan jouw technisch manager, mail dan je rekeningnummer aan [email protected]. Je wordt dan binnen een paar dagen alsnog uitbetaald.

Als je meerdere teams traint, dan krijg je per team uitbetaald. Kijk in de omschrijving voor welk team de betaling is. Onder documenten in Lisa vind je de vergoedingsstructuur voor trainers. Aan de hand hiervan kun je berekenen of je vergoeding klopt. Let ook op de toelichting onder de tabel, daar staan uitzonderingen uitgelegd. 

Heb je toch nog een vraag over de hoogte van het uitbetaalde bedrag of kom je er niet uit, neem dan contact op via [email protected].

Namens iedereen die jullie training geven willen wij jullie danken voor jullie inzet!

Penningmeester
AHC IJburg
 
 
21-10-2022 Penningmeester