header foto
 

Teamindeling seizoen 2022/2023

6-6-2022 Beste leden & ouders,

De teamindeling voor seizoen 2022/2023 staat vanaf nu online. Je kunt dit op de website achter de log-in (Inloggen > Club > Documenten > Indeling 2022/2023).

Voor een aantal lichtingen is de indeling nog niet definitief:
 • 1e jaars Waterhoentjes
  De indeling voor de 1e jaars Waterhoentjes wordt na het toernooi op 19 juni bekendgemaakt. De indeling voor de Waterhoentjes die volgend jaar 2e jaars zijn wordt in principe niet gewijzigd.
 • Trainingsgroepen JA1 & JB1
  De indeling voor de JA1/JA2 en JB1/JB2 is nog niet definitief. Er zijn voor de JA1 en JB1 brede trainingsgroepen samengesteld, die op dit moment nog uit meer dan 15 spelers bestaan. Deze groepen trainen de komende periode samen en op basis van deze trainingen wordt definitief bepaald welke spelers in de JA1/JA2 en JB1/JB2 worden ingedeeld. Spelers die tot deze trainingsgroepen behoren, worden individueel geïnformeerd over de data en overige details.
 • JC2/MB2
  De JC2 en MB2 zijn komend seizoen weliswaar geen prestatieteams, maar het zijn wel teams die op hoog niveau spelen. Daarom is besloten om van deze teams topbreedte-teams te maken. Dat betekent dat deze teams 2x per week een teamtraining hebben.

 • Jong Dames 1
  De indeling van Jong Dames 1 wordt binnen 3 weken bekendgemaakt.

Vragen/opmerkingen?

Wij realiseren ons dat er altijd spelers zijn die graag in een ander team ingedeeld willen worden. Mocht je als speler of ouder vragen hebben over de teamindeling, dan kun je vanaf donderdag 9 juni gebruikmaken van dit formulier om je vraag door te geven. Het formulier kan tot en met 19 juni worden ingediend. Je ontvangt voor 25 juni vanuit een van de technische commissies een reactie op het formulier.


Voor de duidelijkheid: eventuele vragen of opmerkingen over anderen dan je eigen kind(eren) worden niet behandeld. Vragen over de teamindeling worden alleen via dit formulier in behandeling genomen. Alle vragen die via whatsapp, e-mail, telefoon o.i.d. worden gesteld, nemen wij niet in behandeling.

Witte Rook Sessies zaterdag 9 juli
Op zaterdag 9 juli vinden de Witte Rook Sessies plaats. Tijdens deze dag worden de ouderrollen binnen het team besproken en informeren we jullie over de plannen voor komend seizoen. Nog voor de Witte Rook Sessies worden het trainingsschema en de teamtrainers bekendgemaakt. We sluiten de dag feestelijk af met een barbecue. Meer informatie hierover volgt binnen een week.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en kijken uit naar een nieuw seizoen vol hockeyplezier!

Vriendelijke groet,
Technisch Hart
AHC IJburg
 
6-6-2022 Algemeen