header foto
 

Teamindeling seizoen 2022/2023

20-4-2022 Beste leden,

Ook al zijn alle teams nog volop bezig met de 2e seizoenshelft, vanuit het Technisch Hart wordt al vooruit gekeken naar volgend seizoen. Daar hoort onvermijdelijk een nieuwe teamindeling bij. 
Om tot een goede teamindeling te komen hanteert AHC IJburg een vastomlijnd proces. Dit proces is vorig seizoen tot stand gekomen in samenwerking tussen de Prestatie-, Breedte- en Jongste Jeugd Commissie. Centraal staan de 3E's: Eigen niveau, Enjoy en Energie.

In het bijgevoegde Spoorboekje wordt stapsgewijs het proces toegelicht. Waar speelje nu? Waar speel je volgend jaar? Op basis waarvan vindt de indeling plaats? Wie zijn erbij betrokken? Wat zijn de belangrijke data? Welk formulier moet je invullen?
Voor uitgebreide informatie verwijzen wij naar het document 'Proces teamindeling Junioren en Jongste Jeugd AHC IJburg 2022-2023' dat op de website achter de login staat. (Inloggen > Club > Documenten > Hockey)

BELANGRIJKE FORMULIEREN
Afhankelijk van de categorie waarin je volgend jaar speelt en het gewenste niveau verzoeken wij je een van onderstaande formulieren in te vullen.

A/B/C/D Prestatieteams
Meld je dan voor 5 mei aanstaande aan voor de samensteltraining van 18, 19 en 20 mei via dit formulier

A/B/C/D Breedteteams
Alle spelers die momenteel in een breedteteam spelen (E8 tot en met 1e jaars A) worden verzocht via dit formulier voor 8 mei aanstaande wensen ten aanzien van de teamindeling door te geven.

E/F & Waterhoentjes
Voorkeuren ten aanzien van indeling met vriendjes/vriendinnetjes kun je doorgeven via dit formulier.


Bekendmaking teamindeling alle teams
De (voorlopige) teamindeling wordt maandagavond 6 juni op de website gepubliceerd.
In de week van 13 tot en met 19 juni kunnen wijzigingsverzoeken worden ingediend.

Sportieve groet,
Technisch Hart AHC IJburg
 
20-4-2022 Technische Commissie Bijlage