header foto
 

Hervatting zaalcompetitie

25-1-2022

Beste leden,

Bij de persconferentie van 25 januari jl. zijn er opnieuw versoepelingen aangekondigd voor de sport. De KNHB heeft op basis daarvan besloten dat de zaalcompetitie weer wordt hervat. Dat betekent dat er vanaf dit weekend weer wedstrijden worden gespeeld volgens het schema in de LISA app.

Met betrekking tot trainingen hebben wij het volgende besloten:

  • De zaaltrainingen worden hervat volgens het oorspronkelijke trainingsschema van begin van het zaalseizoen.
  • De trainingstijden in de zaal communiceren we uiterlijk woensdag nog een keer één op één aan de teammanagers.
  • De balkentrainingen op het veld worden niet hervat.
  • De zojuist gestarte extra veldtrainingen komen voor alle teams te vervallen.
  • De bijdrage voor de extra veldtrainingen (EUR 8,- per persoon per week) zullen we niet in rekening brengen, dus ook niet aan de teams die al waren gestart met de extra veldtrainingen.

Het is sinds start van de pandemie alweer de 11e keer dat we met z’n allen geconfronteerd worden met een verandering in het trainings- en wedstrijdschema. Dat is voor spelers, trainers, coaches, teammanagers, technische staf en het bestuur weer even schakelen. We realiseren ons dat er teams zijn die het nieuwe trainingsschema prima vinden en teams die het liever anders hadden gezien. Daarom willen wij benadrukken, dat het nieuwe schema - alles afwegende - voor het merendeel van de teams de beste oplossing is. Wij hopen op jullie begrip.

Tot slot verzoeken verwijzen wij naar de site van de KNHB waar de corona maatregelen die van toepassing zijn op de hockeysport uitvoerig staan beschreven.


Vriendelijke groet,

Bestuur AHC IJburg

 
25-1-2022 Bestuur