header foto
 

Feestelijke start seizoen

7-9-2021
De slingers hangen al, de pannenkoeken en hotdogs zijn besteld, de soundcheck is geslaagd en de Hockeygear bus is gerepareerd. Kortom...alle lichten staan op groen voor een gezellige start van het seizoen aanstaande zaterdag 11 september.

Om alle spelers en hun fans weer welkom te heten op de club, willen wij er zaterdag samen met jullie een mooie dag van maken. Blijf dus lekker hangen na je wedstrijd of kom je favoriete team aanmoedigen. Wat kun je allemaal verwachten:
  • Pannenkoeken & hotdogs
  • Stopdans wedstrijd & Just Dance
  • Unkidz kinderactiviteiten
  • Formule 1 sprinttace op groot scherm
  • Hockeygear bus
  • Bitje-hap-dag

Bardienst
Nog een verzoekje vanuit de bardienst: we kunnen nog wel wat extra handjes gebruiken zaterdag. Dus meld je snel aan via Lisa en draai een bardienst op deze gezellige dag.

Hockeygear Bus
Vorige week woensdag strandde de Hockeygear bus op nog geen kilometer afstand van het clubhuis met pech onderweg. Gelukkig komt er een herkansing. Aanstaande zaterdag zal de bus er zijn vanaf 9.30 en kun je langskomen voor wedstrijdkleding, clubkleding en allerlei accessoires. Bij aankoop ontvang je een gratis Hockeygear bidon (zolang de voorraad strekt).

Bitje op maat?
Ook is er zaterdag op de club weer een bitje-hap-dag van 9 tot 12 uur. Kom dus langs als je een bitje wil dat perfect past en speciaal op maat wordt gemaakt. Kijk voor meer informatie en prijzen op bitjehappen.nl.
 
7-9-2021 Algemeen