header foto
 

Thema & keeperstrainingen + keeperstassen

26-8-2021 Nieuws

Thema & keeperstrainingen

De thematrainingen starten dit seizoen op vrijdag 3 september, dus niet zoals in de app vermeld staat op deze vrijdag! 


Deze thematrainingen zijn voor de spelers van alle breedteteams (F t/m A) die lekker een uurtje extra willen trainen en hun skills willen verbeteren. In het eerste blok tot aan de herfstvakantie ligt de focus op het verbeteren van de basistechniek (verschillende pass-, dribbel- en aannametechnieken). Aanmelden dit blok van trainingen kan via deze link. De inschrijving staat open t/m donderdag 2 september 20.00u.

Vrijdag 15.30-16.30        JF & MF

Vrijdag 16.30-17.30        J8E, JE, ME

Vrijdag 17.30-18.30        JD, M8E, MD

Vrijdag 18.30-19.30        JA, JB, JC, MA, MB, BC

 

Bekijk hier het gedetailleerde trainingsschema.

 

De keeperstrainingen starten op maandag 30 augustus en vinden plaats op veld 3 C/D. De voorlopige indeling is als volgt:

 

Maandag            18.00-20.00        breedteteams A t/m D

Woensdag          16.00-20.00        prestatieteams t/m B

Donderdag         19.00-21.15        JA1, MA1, H1, D1

 

De trainingen worden in blokken van 3 kwartier gegeven. De exacte trainingstijden per team zullen zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd via een nieuwsbericht in de Lisa-app.

Keepers E6 en E8 tallen

De keepers van de jongste jeugd blijven op woensdag tijdens de trainingen keepen. In 3 groepjes, ongeveer 20minuten. De kinderen moeten bij start training omgekleed zijn zodat ze gedeelte mee kunnen doen bij oefening of gelijk de keeperstraining in kunnen stappen om geen tijd te verliezen.


Keeperstassen

De afgelopen dagen hebben al heel wat team hun keeperstas opgehaald, maar een aantal teams moet  nog even langskomen bij het clubhuis. Dat geldt met name voor de E-6 tallen, die dit jaar voor het eerst met een keeper spelen en dus een keeperstas nodig hebben. De keeperstassen kunnen nog opgehaald worden op de club, daarvoor kun je een aanwezige trainer vragen of iemand achter de bar. Vergeet niet te tekenen voor ontvangst.

 

Verder willen wij er nog op wijzen dat de tassen niet in de kleedkamers kunnen blijven staan. De kleedkamers mogen namelijk weer gebruikt worden tijdens de wedstrijden. Dus ben je al langs geweest voor de tas, heb je al getekend voor ontvangst, maar heb je de keeperstas in de kleedkamer laten staan? Kom dan s.v.p. even terug naar de club om de tas op te halen.

 


  
26-8-2021 Algemeen