header foto
 

Start seizoen 2021 2022

21-8-2021

Informatie over start van het seizoen

 

Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Met goede moed kijken wij uit naar een nieuw seizoen vol hockeyplezier, mooie prestaties en sportiviteit.

 

Hieronder lees je alles wat je moet weten voor een goede seizoensstart: de trainingstijden, het ophalen van de keeperstassen, de vervanging veld 2 en korting op hockeykleding via Hockeygear. We sluiten af met een overzicht van de belangrijkste coronaregels rondom het veld en het clubhuis.

 

Start trainingen

Sommige teams zijn al begonnen, maar voor de meeste van jullie starten de trainingen in de week van 23 augustus. Bekijk hier het volledige trainingsschema.

 

Vervanging veld 2

Goed nieuws vanaf de velden: vanaf 1 september zal veld 2 zijn vervangen en dan beschikken we dus over 2 prachtige watervelden! De werkzaamheden zijn nu nog in volle gang en zullen op 1 september zijn afgerond. Teams die trainen op veld 2, kunnen tot 1 september terecht op veld 3.

 

Ophalen keeperstassen

De keeperstassen zijn weer allemaal gecheckt door de materiaalcommissie en aangevuld waar nodig. De tassen kunnen op onderstaande data worden opgehaald in het clubhuis. Vergeet dan niet even te tekenen voor ontvangst.

  • Zondag 22 augustus van 15.00 tot 18.00 uur

  • Maandag 23 augustus van 19.00 tot 20.30 uur

  • Woensdag 25 augustus van 19.00 tot 21.00 uur

Elk team is verantwoordelijk voor de inhoud van de tas. Aan het einde van het seizoen wordt de inhoud gecontroleerd en moeten de kosten voor ontbrekende materialen door het team worden betaald.

 

Bestel nu met 25% korting op Hockeygear.eu

Onze kledingpartner Hockeygear heeft voor start van het seizoen weer een mooie aanbieding voor de leden van AHC IJburg. Je ontvangt nu maar liefst 25% korting op de gehele The Indian Maharadja collectie met de kortingscode INDIAN25. Ga naar The Indian Maharadja Brandshop en bekijk de collectie. Op items waar in de shop een korting van minder dan 25% op geldt, ontvang je met de kortingscode in totaal 25% korting.

 

De korting van 25% ontvang je ook op de AHC IJburg clubkledinglijn (met uitzondering van de wedstrijdkleding). De clubkleding vind je in de AHC IJburg Clubshop.

 

Coronaregels

Helaas hebben we nog altijd te maken met het coronavirus en dat betekent dat we ons nog steeds aan de coronamaatregelen moeten houden. Wij volgen hierin de richtlijnen van de KNHB. Hieronder hebben we de belangrijkste maatregelen op een rijtje gezet.

  • Houd 1,5 m afstand van elkaar in en rond het clubhuis. Dat geldt ook als je gebruikmaakt van de douches.

  • Desinfecteer altijd je handen als je het clubhuis betreedt.

  • Publiek bij de wedstrijden is toegestaan, mits op 1,5 meter afstand.

  • Voor de kantine gelden dezelfde regels als in de horeca.

We hopen dat we er met z’n allen een mooi seizoen van gaan maken!

 

Sportieve groet,

Bestuur AHC IJburg

 
21-8-2021 Algemeen