header foto
 

Teamindeling seizoen 2021-2022 online!

7-6-2021

Beste leden,

 

Om tot een goede teamindeling te komen, hebben we de afgelopen periode niet stil gezeten. De samensteltrainingen zijn geweest, er is input gevraagd van oudercoaches, teamtrainers en technisch managers en het was mogelijk om je wensen door te geven. Dit en het uitgangspunt om teams samen te stellen vanuit de 3 E's: Eigen niveau, Enjoy en Energie heeft geleid tot de teamindeling 2021- 2022. Als je het proces nog een keer terug wil lezen, bekijk dan dit NIEUWSBERICHT. 
 
Je kunt dteamindeling vinden door in te loggen op onze website in LISATeam - club – in de map documenten 
     

Prestatieteams 
De volgende teams zijn in hockeyseizoen 2021-2022 prestatieteams; 
MA1, MB1, MB2, MC1, MC2, MD1, MD2, MD3, JA1, JB1, JC1, JD1, JD2. 

  

Trainingsgroepen 
In het document staabij een aantal teams trainingsgroep. De komende 3 weken trainen deze leden op vrijdag in deze trainingsgroep*Het trainingsschema voor de trainingsgroepen op vrijdag volgt z.s.mHet kan zijn dat er op zondag voor de trainingsgroepen oefenwedstrijden worden georganiseerd. Houd hier rekening mee. 
 
*De toegevoegde extra trainingsperiode voor de trainingsgroepen geeft ons de mogelijkheid om deze groepen langer te monitoren. Op deze manier kan de nieuwe trainer/coach van het eerste team inzicht krijgen in de samenstelling en kunnen ze input geven op de uiteindelijke samenstellingDe uiteindelijke samenstelling van het eerste team wordt met alle spelers van de trainingsgroep persoonlijk besproken. De spelers die niet in het eerste team komen, komen automatisch in het tweede team. Dit gebeurt uiterlijk voor 3 juli.  
 
LET OPalle trainingen van de breedte- en prestatieteams blijven voor de rest op de reguliere tijden vanwege de mini-competitie. De thematraining op vrijdag voor de breedteteams vervalt vanaf 11 juni 
 
Breedte teams 
Komend seizoen starten we met 28 breedte teams. Vooraf hebben wij alle leden in de gelegenheid gesteld om via het wensenformulier hun wensen voor komend seizoen uit te spreken. Ook hebben wij oudercoaches, teamtrainers en de technisch managers om hun input gevraagd. Hieruit hebben wij binnen de mogelijkheden zo een goed mogelijke teamindeling samengesteld. 

Jongste jeugd 
De jongste jeugd is ingedeeld op basis van hockeyontwikkeling en sociale wensen. De kinderen hebben maximaal vriendjes of vriendinnetjes kunnen doorgegevenWe hebben daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden. De groepen van de Waterhoentjes worden nog samengesteld en volgen binnenkort in een aparte mail. 
  

Witte rook 
Op zaterdag 3 juli en/of 4 juli vinden de witte rooksessies plaats. Zet deze vast in de agenda.   
      

Reactieformulier 
Mocht je vragen hebben over de indeling van jezelf of als ouder/verzorger van het ingedeelde kind dan kan je dit formulier vanaf 9 juni t/m 16 juni invullen en versturen.* 

*Eventuele vragen of opmerkingen over anderen dan je eigen kinderen worden niet behandeld. Vragen over de teamindeling worden alleen via het formulier in behandeling genomen. Alle vragen die via whatsapp, mail, telefoon o.i.d. gesteld worden, nemen wij niet in behandeling.

 

Wij hopen op een mooi en sportief nieuw seizoen 202-2022 en wensen iedereen veel

plezier in zijn/haar nieuwe team. 

Sportieve groet van het Technisch hart AHC IJburg 

 

 

 

 
7-6-2021 Technische Commissie