header foto
 

Nieuws, trainingen en onderlinge wedstrijden

1-3

Beste leden,

Vanaf 3 maart zijn de nieuwe Corona regels van kracht, we zijn dan ook blij dat een groot deel van onze senioren t/m 26 jaar weer mogen trainen. Er zijn om een aantal senioren teams weer te laten trainen wat kleine aanpassingen nodig op de trainingstijden van enkele teams op de dinsdag en donderdag i.v.m. de huidige avondklok. Deze aanpassingen gaan in vanaf aanstaande donderdag en zullen zichtbaar zijn in het rooster in de app.  Let dus goed op de tijden die daar vanaf deze week zichtbaar zijn. (De jeugdtrainingen duren 1 uur i.p.v. 1,5 uur, senioren trainen op die dagen van 19.00 – 20.10u)

Ook gaan wij weer van start met de onderlinge wedstrijden komend weekend, de tijden en dagen hiervan worden de komende dagen in de app geladen. Voor de onderlinge wedstrijden gelden nog steeds de bestaande Coronaregels.

De KNHB is ondertussen bezig is met verschillende scenario's om als het weer mag een aangepast format te maken voor herstarten v/d competitie. In deze link vinden jullie informatie vanuit de KNHB met betrekking tot mogelijke scenario's en wat dit betekent voor de competitie.

Voor nu veel hockeyplezier! 
1-3-2021 Algemeen