header foto
 

Instuif trainingen worden thema trainingen

7-1
Beste leden,

De instuif trainingen worden……. THEMA TRAININGEN! De instuif trainingen zijn altijd het tweede trainingsmogelijkheid geweest voor spelers uit breedte- en jongste jeugdteams. Vanaf heden gaan we deze trainingen in een nieuwe jas steken, waarbij de nadruk zal liggen op specifieke technieken en/of spelsituaties. Hierbij moet gedacht worden aan thema’s als spelinzicht en scoren, aannemen en passen, het duel en passeren en nog veel meer. De thematrainingen gaan de aansluiting tussen breedte en prestatie hockey kleiner maken en het speel plezier vergroten.

Van 15 tot en met 29 januari gaan we aan de slag met het eerste thema: Lopen met de bal en balbehendigheid. Hierbij komen verschillende oefeningen aanbod waarin getraind wordt op passeertruc ’s, maar ook op balcontrole en duels. Voor de thema trainingen is het nodig je per blok van 3 weken aan te melden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende trainers zijn en er in kleine groepjes getraind kan worden. Aanmelden kan voor 11 januari middels deze link.

Dus of je nou pas bent begonnen en in de E-tjes zit of al jaren lid ben en in de A-jeugd speelt, het maakt niet uit. (De F-jes volgen in maart ook). Wie gemotiveerd is kan zich tot en met 11 januari aanmelden!

De tijden van de thema trainingen zijn als volgt:

-E6 & E8 16:30-17:30 op vrijdag
-D- 11tal 17:30-18:30 op vrijdag
-C, B & A 18:30-19:30 op vrijdag

Groeten TC en trainers


 
7-1-2021 Algemeen