header foto
 

Specialisten gevraagd

15-12 Nieuws
Beste (ouders van) leden

Hoewel er op dit moment minder activiteiten zijn op de club, wordt er door vrijwilligers – veelal op de achtergrond – hard gewerkt om de club verder te brengen. Een aantal dingen zijn heel zichtbaar. Kijk maar eens naar wat de technische commissies hebben klaargespeeld om onze jeugd nog te laten trainen en spelen. Maar er is nog zat te doen om te zorgen dat de club straks na Corona weer fris aan de start staat. Daarvoor kunnen wij nog de nodige vrijwilligers gebruiken die hun steentje willen bijdragen op basis van hun specialisme dat zij van huis uit of vanuit hun werk hebben meegekregen. Voor een paar taken zijn wij heel gericht op zoek, maar eenieder die zo nu en dan zijn of haar kracht wil inbrengen in de club verzoeken wij ook te reageren. Met de reactie verplicht je je tot niks, dus wees niet bang dat je gelijk opgesloten zit in een commissie die drie keer in de week vergadert.

Wat zijn de concrete vragen die we hebben :
  • Materiaal : Al jaren wordt het hockey-materiaal door 1 persoon beheerd. Naast het eenmalig innemen en uitgeven van vooral keepers-spullen bestaat het werk onder meer om gedurende het jaar defecte spullen te ruilen
  • Communicatie : Als club communiceren we via verschillende media met onze leden. Wij zijn op zoek naar personen die kunnen helpen een communicatie -beleid en -plan op te stellen voor het bestuur op basis waarvan we de informatie helder en gericht bij onze leden kunnen krijgen
  • Jeugd Communicatie : Wij vragen heel speciaal ook aan de jeugd om ons te helpen in onze communicatie. Als we kijken naar alle mogelijkheden die de social media biedt, willen we onze jeugd de kans geven dit volledig zelf in te richten en te beheren.
  • Website en IT : Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website en aan een nieuwe IT-Infrastructuur (Microsoft O365). We zitten te springen om mensen die graag mee willen helpen de website te onderhouden en zaken te ontwikkelen op O365. Ook hier zijn reacties van jeugd heel erg gewenst.
Via deze link kun je een microsoft forms formulier invullen, waarmee je je interesse kenbaar maakt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Nogmaals : De reactie verplicht je tot niks en zelfs als er niet direct iets is waar jij je zou kunnen inzetten zou het toch heel fijn zijn je naam en specialisme door te geven zodat we weten wie op een moment kunnen bellen als we omhoog zitten met een vraag.

Het bestuur
 
15-12-2021 Algemeen