header foto
 

Feestelijke opening tweede veld!

21-11-2013 Nieuws

Zet maar in je agenda! Op zaterdag 7 december van 11.00 to 12.30 uur, is de feestelijke opening van het nieuwe tweede veld. Een heel belangrijk moment voor de club. Jij komt toch ook? Het wordt een heel gezellige en feestelijke opening met een leuke openingsact. 


Taarten bakken ...


Help je ook mee om van de opening een echt feest te maken? Bak dan een taart! Een hele mooie, een feestelijke, een overheerlijke of een hele dikke! Zo kunnen alle bezoekers op de zaterdagochtend van koffie, thee, limonade en gebak genieten. Want naast alle leden hebben we nog veel meer gasten uitgenodigd. Zo komen er ook mensen van het stadsdeel, sponsoren en vertegenwoordigers van andere clubs en zelfs de hockeybond. 


Alle taartenbakkers mogen zich aanmelden bij de evenementencommissie van AHC IJburg via [email protected]. De taarten zijn welkom vanaf 10.00 uur in het nieuwe clubhuis. 


Het tweede veld


Terwijl er door de leden van AHC IJburg hard wordt gewerkt aan het clubhuis, realiseerde het stadsdeel het tweede hockeyveld dat zo hard nodig is om alle leden te laten hockeyen. In de afgelopen weken is ook de sproei-installatie opgeleverd, wat het hockeyen ten goede zal komen. Op een nat veld rolt de bal immers veel sneller. Hockey is dan nog leuker en de ontwikkeling van de jeugdspelers gaat nog sneller. Ook is de verlichting gerealiseerd, zodat de trainingen ook in de avonden door kunnen. 


Waarom is het belangrijk dat je komt?


Het is belangrijk om met elkaar stil te staan bij belangrijke momenten in de ontwikkeling van onze club. Straks, in het vroege voorjaar, vieren we ook de opening van ons clubhuis met een knalfeest. Maar nu is het van belang dat we aan iedereen laten weten dat we ambiteus zijn. De club heeft ook een derde veld nodig en uiteindelijk een defintief clubhuis. Juist daarom willen we ons op 7 december ook van onze beste kant laten zien!


Het bestuur en de evenementen commissie van AHC IJburg

 
21-11-2013 Bestuur

Reacties

Wil je reageren op het nieuws ?


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?