header foto
 

Wanted.......Ballenmonster!!!!!!

7-11-2013 Nieuws Lochness heeft zijn monster, in Tibet zwerft de Yeti rond maar op IJburg hebben we een heus ballenmonster met een onverzadigbare lust naar ballen, hockeyballen wel te verstaan. Het monster drijft onze trainers en penningmeester tot wanhoop.

Om je een idee te geven, het monster heeft in het afgelopen jaar al 1000 ballen verzwolgen. Als je dan bedenkt dat een bal wel €2,50 kost dan snap je waarom onze penningmeester badend in het zweet wakker schrikt als de ALV er weer aankomt en er uitleg moet worden gegeven waar al die materiaalkosten voor zijn.

De trainers zijn elke keer weer op hun hoede als zij de ballen uit de container halen. Met klamme handen kijken ze of er niet ergens een schim van het monster te zien is. Elke keer is het weer een uitdaging om alle trainingsoefeningen van voldoende ballen te voorzien en te zorgen dat iedereen wat leert op de training behalve het halen van de resterende ballen.

Laten we met zijn allen waakzaam zijn en kijken of we het monster kunnen temmen. Misschien vindt ie het ook wel leuk om te hockeyen maar durft ie het niet te vragen..........
 
7-11-2013 Technische Commissie

Reacties

Wil je reageren op het nieuws ?


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?