header foto
 

Bouw mee aan ons eigen AHC IJburg clubhuis

15-9-2013 Nieuws

Op 1 oktober is het dan zover! Na maanden van voorbereiding start de bouw van ons eigen AHC IJburg clubhuis. Om het ook echt vanaf het begin ons eigen clubhuis te laten zijn en ook om de kosten te drukken, nemen we de bouw samen met jullie ter hand.

 

Barn Raising

Net als bij het traditionele Barn Raising in Amerika, waar familie, buren en vrienden uit eenzelfde gemeenschap gezamenlijk en soms binnen een dag een gebouw oprichten, willen wij samen aan de slag. Door het samen te doen maken vele handen niet alleen licht werk, er ontstaat ook meer dan alleen een gebouw. Met jullie hulp kunnen we het prefab clubhuis binnen één maand opgebouwd en ingericht hebben.

 

Hoe?

Het grondwerk en de fundering wordt nog deze maand door de gemeente gerealiseerd. Het door ons aangekochte prefab gebouw zal dan onder begeleiding van een aannemer, door een team van ruwbouwers, binnen twee weken in elkaar gezet worden. Daarna zal een team van afbouwers de inrichting en afwerking voor haar rekening nemen.

 

Wij zoeken vrijwilligers!

Voor de ruwbouw hebben wij gedurende 10 werkdagen minimaal 5 mensen per dag nodig die met de aannemer meewerken. Hoe groter de ploeg, hoe makkelijker en sneller het zal gaan. Wij zorgen voor gereedschap en begeleiding. Enige ervaring met timmerwerk, elektra, installatiewerk (CV leidingen), isolatie- en dakbedekking is handig.

 

Voor de afwerking en inrichting hebben we vervolgens ook een flink aantal mensen nodig. Denk hierbij aan werkzaamheden als schuren, schoonmaken, schilderen, installatiewerk en het inrichten van de verschillende ruimtes.

 

Meld je vandaag nog aan!

Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected] van de bouwcommissie. Geef in je mail aan of het een aanmelding is voor de ruwbouw of de afwerking en geef ook aan op welke dagen je beschikbaar bent.

 

We bouwen de eerste twee weken van oktober op werkdagen. De afbouw begint direct daarna en is op werk en weekenddagen. We gaan er gezellige dagen van maken en natuurlijk verzorgen wij iedereen goed.

 

Aarzel dus niet. Meld je aan! 

 
15-9-2013 Communicatie Commissie