header foto
 

Inname teamspullen in bruikleen - 22 juni

19-6-2013


Het seizoen is ten einde! We willen graag de uitgegeven bruikleen spullen van alle teams weer in ontvangst nemen. We doen dit zodat we evt. reparaties kunnen doen en kunnen borgen dat elk team volgend seizoen voorzien kan worden van een juiste en volledige set (keeper)spullen.

 

De inname van ALLE teams vindt plaats op 22 juni tijdens de witte rook sessie en het verzoek is dan ook dat elk team de spullen meeneemt.

·         De F-teams kunnen hun teamspullen inleveren in een plastic zak met daarop duidelijk vermeld: (i) teamnaam op de zak en (ii) briefje met naam en telefoonnummer van verantwoordelijke teammanagers/coaches in de zak.

·         De E-/overige teams kunnen alle spullen toevoegen in de keeperstas en deze als zodanig inleveren met daarop duidelijk vermeld: (i) teamnaam middels label of sticker aan/op tas en (ii) briefje met naam en telefoonnummer van verantwoordelijke teammanagers/coaches in de tas.

 

Alle sets zullen we doorgaan maar additionele informatie is altijd welkom en kan ons helpen.

Mocht er iets zijn met de spullen (reparaties ed.) of zijn er nog tips of vragen over de spullen dan vernemen we dit graag. Gaarne dit dan vermelden op het toegevoegde briefje (in zak of keeperstas).

 

Mocht zaterdag 22 juni echt niet lukken dan kan er tussen half acht en acht uur op 26 juni bij de container ingeleverd worden.

 

 

Alvast dank, een mooie zomer en tot volgend jaar!

 

Materialen commissie

 

 
19-6-2013 Technische Commissie