header foto
 

AHC IJburg Club van 100 "Kick Off"

9-6-2013
AHC IJburg
Club van 100 "Kick Off"
24 juni in The Lighthouse Beste hockeyvader of moeder,

 

Donderdag 23 mei zou onze eerste Club van 100 bijeenkomst plaats vinden in The Lighthouse. Wij hebben besloten om deze bijeenkomst een maand uit te stellen omdat er niet voldoende aanmeldingen waren en wij toch vanuit verschillende hoeken begrepen hebben dat er mensen zijn die graag wilden komen, maar dat de datum 23 mei erg ongelukkig was. Wij hopen op jullie begrip voor dit besluit.

De nieuwe datum zal maandag 24 juni worden in The Lighthouse. Het programma blijft ongewijzigd. Om de Club van 100 goed van de grond te krijgen is het heel belangrijk dat iedereen zich vooraf aanmeldt. Via deze weg zou ik graag een beroep op jullie willen doen om zoveel mogelijk mensen aan te sporen zich aan te melden zodat we met een representatief aantal met de Club van 100 kunnen starten! Voor de helderheid, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Programma
Vanaf 19.30 uur is de ontvangst. De voorzitter van AHC IJburg opent de avond om 20.00 uur en aansluitend zal Jacques Brinkman zijn kennis en ervaring over coachen en ondernemen met jullie delen en presenteert hij de sportquiz Petje Op, Petje Af. Vanaf 21.30 uur is er een netwerkborrel
.
 
Jacques Brinkman
Jacques Brinkman speelde jarenlang hockey op het hoogste niveau; o.a. 337 interlands en 3 Olympische medailles. Tijdens zijn sportcarrière als actief hockeyer begon Jacques ook als zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf Brinkman Sport was hij onder andere producent en distributeur van het sportmerk Princess. Tevens is hij trainer van Laren geweest.

De Club van 100
Je kunt deze avond tevens lid worden van ‘de Club van 100’. Het lidmaatschap bedraagt € 100 per jaar. Hiermee steun je AHC IJburg, heb je toegang tot twee netwerkbijeenkomsten per jaar, kun je deelnemen aan een (sport)clinic en heb je recht op naamsvermelding in het clubhuis van AHC IJburg en mag je op het VIPdek in het nieuwe clubhuis! Wij gaan er vanuit dat als je je aanmeldt voor deze avond dat je ook lid wordt van de Club van 100. Dat kan als ZZP’ers, ondernemer, ouder, familie, team……Mocht je al lid zijn van ‘de Club van 100’ dan ben je uiteraard gewoon welkom
.

Aanmelding
Je kan je aanmelden voor ‘Hockey verbindt IJburg’
via de eventsite of door te mailen naar [email protected]  onder vermelding van je naam en Club van 100.  Mocht je via de Rabobank deze uitnodiging al hebben ontvangen, kun je je ook via die route je aanmelden. Wij zien jullie graag op maandag 24 juni! 

Dit event kan alleen doorgang vinden bij voldoende aanmeldingen. Als je van plan bent te komen, meld je dus via bovenstaande link aan!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Met vriendelijke groet,


Mundi Van Embden, Harold Klaassen, Frank Walta, John Copier en Maarten Willemsen

 
9-6-2013 Communicatie Commissie