header foto
 

Uitnodiging | Hockey verbindt IJburg | 23 mei | club van 100

3-5-2013 Nieuws

Beste hockeyvader of moeder,

 

Hockeyclub AHC IJburg en Rabobank Amsterdam organiseren op donderdagavond 23 mei hét event ‘Hockey verbindt IJburg’ in The Lighthouse. Deze bijeenkomst is de kick-off van ‘de Club van 100’, de business club van AHC IJburg. Wij nodigen jullie graag voor deze inspirerende avond uit!  

Programma
Vanaf 19.30 uur is de ontvangst. De voorzitter van AHC IJburg opent de avond om 20.00 uur en aansluitend zal Jacques Brinkman zijn kennis en ervaring over coachen en ondernemen met jullie delen en presenteert hij de sportquiz Petje Op, Petje Af. Vanaf 21.30 uur is er een netwerkborrel.
 
Jacques Brinkman
Jacques Brinkman speelde jarenlang hockey op het hoogste niveau; o.a. 337 interlands en 3 Olympische medailles. Tijdens zijn sportcarrière als actief hockeyer begon Jacques ook als zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf Brinkman Sport was hij onder andere producent en distributeur van het sportmerk Princess. Tevens is hij trainer van Laren geweest.


De Club van 100 
Je kunt deze avond tevens lid worden van ‘de Club van 100’. Het lidmaatschap bedraagt 100 euro per jaar. Hiermee steun je AHC IJburg, heb je toegang tot twee netwerkbijeenkomsten per jaar, kun je deelnemen aan een (sport)clinic en heb je recht op naamsvermelding in het clubhuis van AHC IJburg en mag je op het VIPdek in het nieuwe clubhuis! Wij gaan er vanuit dat als je je aanmeldt voor deze avond dat je ook lid wordt van de Club van 100. Dat kan als ZZP’ers, ondernemer, ouder, familie, team……Mocht je al lid zijn van ‘de Club van 100’ dan ben je uiteraard gewoon welkom.

 
Aanmelding
Je kan je aanmelden voor ‘Hockey verbindt IJburg’ via de eventsite. Mocht je via de Rabobank deze uitnodiging al hebben ontvangen, kun je je ook via die route je aanmelden. Wij zien jullie graag op donderdag 23 mei! 
 
Kennis delen en creëren. Samen sterker. Club van 100.

Met vriendelijke groet,

 
Mundi Van Embden, Harold Klaassen, Frank Walta, John Copier en Maarten Willemsen

 

 
3-5-2013 Communicatie Commissie