header foto
 

Zaalhockey / Midwintercompetitie

6-10-2020 Nieuws
Het bestuur heeft in afstemming met het technisch hart besloten de zaalhockey-competitie in te ruilen voor een midwintercompetitie buiten. We begrijpen dat dit besluit voor meerdere leden teleurstellend is.  De reden hiervoor is tweeledig: 
  • De veiligheid omtrent het coronavirus kunnen we niet garanderen. We zijn als club verantwoordelijk voor een veilige en gezonde hockeyomgeving voor onze leden, trainers, medewerkers en ouders. Omdat wij voor het zaalhockey moeten uitwijken naar verschillende trainingslocaties, kunnen wij de veiligheid niet garanderen. 
  • Dit jaar is er minder zaalcapaciteit, waardoor we maar een beperkt aantal teams zouden kunnen laten meedoen aan de zaalcompetitie. Daarbij komt nog de besluitvorming van de gemeente Amsterdam met betrekking tot de corona maatregelen die de toegang tot de verschillende zalen alsnog zou kunnen bemoeilijken. 
KNHB

De KNHB heeft vandaag (9 oktober) besloten heeft dat er zaalhockey gespeeld kan worden, met aanpassingen en aanvullende bepalingen. Echter willen zij ook een midwintercompetitie organiseren zodat er aanbod is voor alle verenigingen en hockey voor iedereen die dat wil de komende winter mogelijk is. Uiterlijk volgende week ontvangen we meer informatie over de inschrijving van teams voor de midwintercompetities en zullen we in samenspraak met de technische commissie een plan maken hoe we dit gaan organiseren, zodat er in de wintermaanden alsnog kan worden gehockeyd en extra aandacht besteed worden aan technische vaardigheden van onze jeugd. 

Ondersteuning

Mocht je willen helpen bij de organisatie van de midwintercompetitie geef je dan als vrijwilliger op bij: [email protected]
Wij hopen op jullie begrip en we kijken uit naar een actieve (en wellicht warme) winter

 
6-10-2020 Technische Commissie