header foto
 

AHC IJburg STAFF

19-4-2013 Nieuws Hoi allemaal, tijdens de wedstrijden hebben wij veldcoordinatoren rondlopen. Zij zorgen ervoor dat het materiaal uit de container wordt gehaald zodat de teams hun veld kunnen neerzetten.

Tot nu toe waren zij moeilijk te vinden maar vanaf nu zijn zij herkenbaar aan deze mooie gele jas. Bij vragen over materiaal om het veld uit te zetten of hoe het veld er uit ziet of waar je moet spelen kun je bij onze veldcoordinator terecht.

De teams zijn en blijven natuurlijk zelf verantwoordelijk voor het uitzetten van het veld!!! en de gastvrije ontvangst van de tegenstander. Het speelschema staat gewoon op de borden en op het veld hangen kleine oranje bordjes met de veldaanduiding.

De jas wordt aangetrokken bij aanvang velddienst en doe je weer uit zodra je afgelost wordt door de veldcoordinator van de volgende speelronde. De jas hangt in de container met de materialen, hang ze ook netjes weer terug!!!

Nog even ter herinnering:
De eerste ronde veldcoordinatie moet een half uur voor aanvang van de speelronde aanwezig zijn.
De daarop volgende speelronden is de veldcoordinator een kwartier voor aanvang aanwezig.

NB. Op de site staat een document waarin omschreven wordt wat de rol verder betekent en een plattegrond van de verschillende velden.
 
19-4-2013 Technische Commissie