header foto

MD1 KAMPIOEN!!

4-12-2019 Nieuws Op zaterdag 30 november 2019 is IJburg MD1 kampioen geworden in de 1e klasse van de herfstcompetitie door Amsterdam MD1 in een spannende wedstrijd te verslaan.
Het team was zeer gemotiveerd en wilde als eerste eindigen in de poule, waar er tot op de laatste speeldag nog 4 teams kampioen konden worden.
Het publiek dat in groten getale de uitwedstrijd bezocht zag IJburg MD1 na een kwartier het eerste doelpunt maken en in het derde kwart kwam daar, na een peptalk in de rust van de trainers/coaches Evie Luschen (speelster MB1) en Julie de Groot (speelster MA1), nog een doelpunt bij.
Tot het eindsignaal bleef het spannend en met een eindstand van 2-0 voor IJburg was de winst binnen. Er moest nog 20 minuten worden gewacht op de andere wedstrijd in de poule, die gelijk eindigde. Daarmee kwam IJburg MD1 fier aan kop te staan en was de feestvreugde groot. Kampioen!