header foto
 

Teamindeling Jeugd 2019-2020

29-5-2019 Nieuws

Beste spelers van AHC IJburg,

 

De teamindeling voor het seizoen 2019 - 2020 is bekend!

 

Deze kun je vinden door op de website in te loggen in LISATeam -- club -- documenten -- Indeling 2019 – 2020.

 

De Technische Commissie Jeugd en de Technische Staf heeft op basis van haar beoordelingen, TIPS en evaluaties met TC-leden, trainers en/of coaches een zo goed mogelijk beeld van alle spelers proberen te verkrijgen om een teamindeling voor komend seizoen te maken.

Bij deze indeling is rekening gehouden met instroom van nieuwe leden, opzeggingen, vriendschapsverzoeken en een zo optimaal mogelijk grootte van teams in relatie tot het aantal beschikbare spelers per leeftijdscategorie. Uiteindelijk is er een teamindeling tot stand gekomen waarvan wij hopen dat zij zo goed mogelijk recht doet aan ieders spelbeleving en sociale wensen.

 

Het moge duidelijk zijn dat de jaarlijkse totale teamindeling van ruim 1100 jeugdleden een zeer complex geheel vormt waarin soms helaas ook keuzes gemaakt moeten worden. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om volledig aan ieders persoonlijke wensen of verwachtingen tegemoet te komen. Wij vragen jullie begrip hiervoor.

 

Mocht je, nadat je bovenstaande hebt gelezen, als speler toch behoefte hebben aan een nadere toelichting met betrekking tot het team waarin je bent ingedeeld, dan kan dat uiteraard. Om tot een goede en zorgvuldige communicatie hierin te komen worden vragen met betrekking tot jouw teamindeling alleen in behandeling genomen als je deze vóór 5 juni schriftelijk indient met behulp van bijgaand formulier (zie link)Woensdag 5 juni zit de TC samen om de vragen in behandeling te nemen en per mail, voor zaterdag 8 juni te beantwoorden. 

Vragen via telefoon, WhatsApp, sms, e-mail etc. nemen wij niet in behandeling.

 

In de week van 03-06-2019 t/m 17-06-2019 zijn de trainingen voor de nieuwe prestatieteams gepland (deze zijn in het overzicht oranje gemarkeerd) Zie hiervoor het rooster op de site.

 

Op zaterdag 22 juni (DEF jeugd) en zaterdag 29 juni (ABC jeugd) zijn de ‘Witte Rook’  bijeenkomsten voor alle ouders en teamleden om de rollen voor volgend seizoen te verdelen.

 

Wij hopen op een mooi en sportief nieuw seizoen 2019-2020 en wensen iedereen veel plezier in zijn/haar nieuwe team.

 

Met vriendelijke groet,

 

Technische Commissie Jeugd

 
29-5-2019 Technische Commissie