header foto
 

Komende dinsdag om 20.00 uur grote startbijeenkomst in het IJburgcollege voor alle coaches, trainers en spelleiders/scheidsrechters

30-8-2012 Nieuws Hoi allemaal, komende dinsdag 4 september is er een grote bijeenkomst waarvoor alle coaches, trainers en spelleiders zijn uitgenodigd. Overigens zijn andere belangstellenden in de ontwikkeling van het technische beleid van AHC IJburg natuurlijk ook van harte uitgenodigd.

Tijdens de bijeenkomst gaan we in op de manier waarop we alles rondom het hockey in onze club dit seizoen gaan organiseren. Dat samen komt tot uiting in het samen bepalen wat we nodig hebben om de rol die we hebben in het team zo goed mogelijk in te vullen. Maar komt ook ter sprake wat drietal, zestal, achttal en elftal nu betekent hoe we er samen voor gaan zorgen dat we echt spelleiding geven en wat de verschillen zijn tussen spelleiding en scheidsrechter, maar ook hoe onze trainingsopbouw in elkaar zit en wat hoe dat nu zit met tactiek.

Voor de toekomst van de club is deze avond echt heel belangrijk dus we hopen dat jullie er allemaal zijn. Kun je echt niet overleg dan even in je team dat jullie wel goed zijn vertegenwoordigd en mee kunnen doen in onze club.

Ik hoop jullie dinsdag vanaf 8 uur in het ijburgcollege tegen te komen.
Tot dan.

Gr.John
 
30-8-2012 Technische Commissie