header foto
 

Met een knal het seizoen uit!

27-6-2012 Nieuws

Beste leden,

Voordat we allemaal vakantie gaan vieren. Toch nog het volgende:

Proefdraaien

Vrijwel alle teams zijn nog volop aan het proefdraaien en dat gaat zoals het hoort, soms gaat het vlekkeloos en soms loopt het een beetje de mist in. Daarom heet het proefdraaien zodat iedereen een beetje kan wennen aan zijn of haar rol.

De andere rollen zijn we niet vergeten die komen nog aan bod in de eerste twee weken van september. Dus hou je mail in de gaten.

Als het goed is, is iedereen die zich had ingeschreven als vrijwilliger via de website aan het team gekoppeld in de rol die je op je hebt genomen. Als dat niet zo is of je hebt nog geen inlogcode ontvangen laat dat dan nog even weten.

Materiaal

Nog niet alle teams hebben hun materiaal, keepertas, coachmap, fluit en coachjas ingeleverd. Wij willen graag van alle teams de spullen retour om ze later in gecontroleerde staat weer uit te geven. Er wordt nog druk nagedacht over wat jullie als team nodig hebben om lekker te kunnen hockeyen. Mocht je nog tips hebben??????

De seizoensafsluiting komt er met rasse schreden aan, 7 juli is het zover en die dag staat bol van de activiteiten.

Voor iedere activiteit, hockeydiploma, familietoernooi en bbq moet je je apart aanmelden via de website, log maar in en dan zie je waar je je allemaal voor kunt aanmelden.

  • Van 10.00 tot 11.00 uur zijn de allerjongsten, tot en met 8 jaar, aan de beurt. Die kunnen dan een hockeydiploma halen.
  • Om 11.30 uur begint het familietoernooi. Dit duurt tot 15.30.

Er wordt gespeeld in maximaal vier poules. Afhankelijk van de aanmeldingen zijn er poules voor complete teams en poules voor losse inschrijvingen. De losse inschrijvingen worden ter plekke in teams ingedeeld. Heb je geen inlog maar wil je wel meedoen stuur dan een mail naar [email protected]

We spelen zestal hockey, zonder keeper, op een kwart veld en het moet vooral leuk blijven. Dus mag er alleen worden gepusht en niet geflatst of geslagen.

Er mogen maximaal twee volwassen op het veld staan die niet mogen scoren en ook geen directe doelpoging mogen tegenhouden binnen de 5 meter.

Ieder team levert een scheidsrechter voor de wedstrijd die voor hun eigen wedstrijd wordt gespeeld. Er zijn dus twee scheidsrechters en die fluiten strenger naarmate kinderen of volwassen vaardiger zijn.

De wedstrijden duren maximaal een haf uur en er wordt direct doorgespeeld. Dus eindsignaal is tevens beginsignaal.

Er zijn kleine prijzen beschikbaar en vlak voor de prijsuitreiking hebben we nog een leuk nieuwtje dat we met jullie willen delen.

De organisatie kan overigens nog besluiten om de organisatie aan te passen afhankelijk van de aanmeldingen enzo...

  • Om 15.30 gaat Tante Til de bbq’s aansteken en gaan we genieten van de laatste dag van dit seizoen (voor zover we dat daarvoor al niet deden). De kosten voor deelname bedragen.......
  • Als definitieve afsluiting gaan de trimhockeyers er nog even tegenaan met een trimhockeytoernooi met gerenommeerde tegenstanders.
  • De kosten bedragen € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen.

Kortom een seizoensafsluiter die je niet mag missen. Ga snel naar de site en geef je op.

Namens het bestuur van AHC IJburg


 
27-6-2012 Bestuur