header foto
 

AVRO GEEFT UNIEKE INKIJK IN HET VERENIGINGSLEVEN VAN HOCKEYCLUB DEN BOSCH

30-3-2012 Nieuws Het nieuwe AVRO-programma Onze Club geeft een unieke inkijk in het verenigingsleven van hockeyclub Den Bosch. De kijker beleeft de strijd van Dames 1 voor het landskampioenschap en de Europese titel. Naast de leden van de club worden ook vrijwilligers en andere betrokkenen bij de club op de voet gevolgd. De Docusoap is vanaf vrijdag 30 maart wekelijks bij de AVRO te zien om 19.30 uur op Nederland 1. Bekijk hier vast de promo. 

 

In Onze Club laat de AVRO zien wat er komt kijken bij het runnen van een sportvereniging. In een samenleving waar het individu centraal staat vormt juist het verenigingsleven de bindende factor. Er gebeurt bij Hockeyclub Den Bosch veel meer dan hockey alleen, zo heeft de club een eigen fanfare, huiswerkbegeleiding en kinderopvang.

 

In 2012 bestaat Hockeyclub Den Bosch 75 jaar. De AVRO laat in de docusoap zien welke unieke plek de sportvereniging in de samenleving inneemt op een manier die voor de kijker tegelijkertijd herkenbaar,inspirerend en uniek zal zijn.

 

Aflevering 1: vrijdag 30 maart 2012

In de eerste aflevering van ‘Onze Club’ keert hockey international Emilie Mol terug na een blessure. De jeugdbegeleiding houdt toezicht over 350 mini’s en dan gaat er iets mis met een jeugdtrainer. Het oudste lid ‘Ome Sjaak’ blijft rustig zijn klusjes doen.

 

Aflevering 2: vrijdag 6 april 2012

In de tweede aflevering van ‘Onze Club’ wordt coach Marc Lammers van Heren 1 gevolgd voor en tijdens de belangrijkste wedstrijd van het jaar tegen Hurley. De Bossche Blaos Bende en Dames 1 bereiden zich voor op de Eurohockey Club Champions Cup, de belangrijkste Europese beker in San Sebastian.

 
30-3-2012 Communicatie Commissie