header foto
 

Masterclass Hockey

19-2-2012 Nieuws Hoi allemaal,

AHC IJburg en de hockeyschool van Kidspower verzorgen samen een masterclass hockey voor alle kinderen van AHC IJburg die geen genoeg kunnen krijgen van hockey!!!!

Deze masterclass vindt gedurende 8 dinsdagmiddagen, op het veld van AHC IJburg  vanaf dinsdagmiddag 6 maart plaats van 4 tot 6 uur. Van 4 tot 5 komen de jongste kinderen aan bod, tot 9 jaar. Van 5 tot 6 komen de kinderen van 9 jaar en ouder aan de beurt. Aan het einde van de serie is er een clinic op zondagochtend.

De masterclass kost normaal €100. AHC IJburg sponsort elke deelnemer €10,- waardoor jij maar €90,- voor deze hockeyboost betaalt.

Kidspower heeft de organisatie van de masterclass zoals je gewend bent van de hockeykampen. Aanmelden doe je via de onderstaande link. Maar wees op tijd want er kunnen maar 30 kinderen per uur meedoen en vol=vol.

http://kidspower.nl/sporten/hockey/hockeyschool/informatie

Namens AHC IJburg
John Copier

KidsPower Hockeyschool

Jij wilt toch ook snel véél beter worden? Dan is 1 of 2 keer trainen per week natuurlijk niet genoeg!

Op de KidsPower Hockeyschool krijg je iedere week 1 uur extra training van een heel ervaren trainer. In kleine groepjes van maximaal 9 enthousiaste hockeyers is er altijd veel aandacht voor elk individu, je leert het beste techniek in een uitdagende oefening.

De trainingen

Iedere training heeft zijn eigen thema, en de verschillende oefeningen zijn al uitgezet voordat de training begint. Daarnaast zijn er op iedere training zo’n 200 ballen op het veld, en bestaan de trainingsgroepen uit maximaal 9 deelnemers. Het doel van de training is om zo veel mogelijk keer aan de bal te zijn. Doordat we plezier en leren met elkaar combineren gaat je niveau met grote sprongen vooruit!

Aan het einde van de lesperiode sluiten we af met een toernooi en clinic op zondagmorgen, waarbij de verschillende leslocaties het tegen elkaar op zullen nemen in een ‘techniekkampioenschap’. Daar kan je laten zien wat je geleerd hebt, en misschien wordt jij wel de periodewinnaar!

De trainers

Onze trainers hebben jarenlange ervaring met opleiden van hockeyers in binnen- en buitenland. Ze maken gebruik van de nieuwste trainingsmethodes en die staan garant voor een snelle vooruitgang in je hockey niveau.

Kosten:

Per blok bedragen de kosten 100 Euro.

Inclusief 10 uur hockeytraining, een hockeyschool t shirt en bidon. Toegang tot het speler volg systeem en heel veel leer plezier.

Spelers van AHC Ijburg krijgen 10% korting per blok. ( let op maximaal 30 plaatsen per uur)

Waarom kiezen voor de Hockeyschool?

-       Veel individuele aandacht

-       Leren en plezier staan voorop

-       Iedere week andere oefeningen

-   Maximaal leren, met de nieuwste methodes

-       Kleine groepen, dus veel balcontact

-       Professionele trainers & materiaal

-       Veilig en vertrouwd 
19-2-2012 Technische Commissie