header foto
 

Zaalhockey op 6 januari

22-12-2011 Nieuws We hebben op vrijdag 6 januari de sporthal wethouder Verheij (achter het nieuwe stadsdeel kantoor Oost) gehuurd om dan te gaan zaalhockeyen. Dit is erg leuk en we hoeven ons geen zorgen te maken over het weer.
 
Hiervoor nodigen we E en D uit. Het start om 10.00 uur en gaat door tot 14.00 uur (afh. van het aantal kinderen die komen).

We gaan de kinderen dus mixen. Het gaat niet om het winnen maar om een keer te proberen hoe het hockeyen gaat in de zaal en natuurlijk om plezier te hebben.

Iedereen wordt daarom vrijdag 6 januari om 10.00 uur verwacht in de grote zaal van Sporthal wethouder Verheij (achter het nieuwe stadsdeelkantoor Oost).
De kinderen krijgen eerst een korte instructie over de spelregels (alvast bijgevoegd) en aansluitend een training om te oefenen.  Daarna volgt een toernooi. Telkens korte wedstrijdjes van 20 minuten. Indien 1 team te sterk blijkt, dan wisselen we zodat de teams aan elkaar gewaagd zijn.

Wat nemen de kinderen mee:
·        Een stick (gewone veldstick is goed)
·        Bitje en scheenbeschermers
·        Zaal schoenen (die geen zwarte strepen geven)
·        Wat te drinken en te eten voor tussendoor
·        Twee T-shirts. Het oranje AHC IJburg shirt en een wit!
·        Zwarte korte broek of rok.
·        Trainingsjack of trui en trainingsbroek (voor als je niet speelt en voor de keeper)

Willen ouders/coaches die komen AUB  de keepers uitrusting meenemen zodat elk team een keeper kan inzetten? Geef even aan dmv een relpy naar [email protected] wie er een keepers uitrusting kan meenemen.

We hebben een paar ouders nodig om te helpen om de zij-balken (en doelen) neer te leggen en weer op te ruimen.
We schatten dat we om 13.00 – 13.30 uur klaar zijn. Als er hierna nog ouders zijn die ook nog even willen zaalhockeyen, dan kunnen kijken of dat  lukt (we hebben de zaal tot 14.00 uur). Neem je spullen voor de zekerheid dan mee.
 
Gr.
Rene van der Hilst en John Copier.

 
22-12-2011 Technische Commissie