header foto
 

Kidspower Zaalhockeykamp

12-12-2011 Nieuws Aan de leden van HC IJburg

Komen jullie ook 3 dagen zaalhockeyen tijdens de KidsPower Zaalkampen in de kerstvakantie? Onze kampen zijn voor iedereen van 8 t/m 12 jaar (E en D teams). Of je nou net begint of al heel goed bent maakt niet uit, de trainingen zijn zo gemaakt dat ze leuk zijn voor zowel beginners als gevorderden. Bij KidsPower krijg je de beste trainingen die je nodig hebt om een echte zaaltopper te worden!
Elke dag starten we om 9.30uur en eindigen we om 16.00uur. In de ochtend  gaan we lekker trainen onder leiding van onze speciale zaalstaf. Je leert de nieuwste technieken en de leukste trucjes voor in de zaal. Na de lunch is het tijd voor andere gave sporten zoals bijvoorbeeld basketbal, knotshockey of unihockey! We sluiten de dag af met een spannend hockeytoernooi waarin jij kan laten zien wat je die ochtend geleerd hebt!

Het kamp in Amsterdam is van 27 t/m 29 december in Sporthal Wethouder Verheij.

Kosten:
De kosten bedragen €165,-. Alle deelnemers ontvangen het unieke KidsPower t-shirt en bidon! De lunch, tussendoortjes, drinken en fruit zijn ook bij de prijs inbegrepen.
 
Team en gezinskorting:  iedereen die zich dit jaar inschrijft kan profiteren van een korting die kan oplopen tot 10%! Kom jij dus met je broertje(s) of zusje(s), je teamgenoten of vrienden? Vermeldt dit dan bij je inschrijving en de korting wordt automatisch doorberekend.

Inschrijven:
kan via www.kidspower.nl
< http://www.kidspower.nl/> of belt u met: 035 588 59 47. Op onze site vindt u ook meer informatie over de kampen, andere locaties en foto’s van voorgaande jaren.
 
12-12-2011 Technische Commissie