header foto
 

C&D HOCKEYKAMP op IJburg van 23-07 t/m 25-07

11-6-2018 Nieuws

Het coole C&D KidsPower hockeykamp is er weer in de zomervakantie voor de sportieve en hockey gekke superstars van 10 t/m 13 jaar. Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 21.00 uur gaat iedereen lekker naar huis om uit te rusten en te slapen.

 

Samen met alle andere supergezellige en coole hockeyers ben je de hele dag bezig met hockey, hockey en nog eens hockey! De toppers van de KidsPower begeleiding luisteren daarbij goed naar de behoefte van deze superstars. Ze zullen eventueel aanpassingen doen in de verschillende oefeningen of individueel met je aan de slag gaan. Verder bieden we natuurlijk ook andere sportieve spelen, die bijvoorbeeld oog-hand coördinatie, tactisch inzicht en het voetenwerk stimuleren, aan. Het plezier van deze superstars staat bij ons boven alles.

 

Elke dag zijn er trainingen die hun thema hebben. Denk aan scoren, schijnpassing, aannemen van de bal, balbescherming, etc: heel veel zaken zullen de revue passeren. De trainingen worden verzorgd door een gediplomeerde trainer. Omdat superstars ook voldoende rust moeten hebben, slaapt iedereen thuis. Het programma start elke ochtend om 9.00 uur en om 21.00 uur zijn we klaar.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

  • Heel veel hockey

  • Verschillende uitdagende oefeningen

  • Thema’s die je verder op weg gaan helpen

  • Individuele begeleiding door KidsPower trainer

WAT BIEDEN WE VERDER?

  • Iedereen krijgt het nieuwe unieke KidsPower shirt en een coole bidon!

  • Veel nieuwe vrienden maken

  • Gave sporten zoals LaCrosse en UniHockey

  • Heerlijke lunch, tussendoortjes en lekker (gezonde) snack

VOOR WIE?

Voor iedereen van 10 t/m 13 jaar die hockey ademt en heel graag de hele dag zou willen hockeyen. Als dit het geval is dan ben je op je plek bij dit coole en supergave hockeykamp. Kijk snel op de KidsPower-website en geef je vandaag nog op!

 

Mocht je nog specifieke vragen of wensen hebben, laat het ons weten op [email protected]

 

www.kidspower.nl

 

 

 
11-6-2018 Technische Commissie