header foto
 

Alles over je team in 'Lisa Team'

6-10-2011 Nieuws In het menu van onze site heb je het al een tijdje kunnen zien; Lisa Team.
Lisa Team is de plek waar je alles over je team kunt vinden. 
Je ziet in een oogopslag o.a. wie binnenkort jarig is, je kan wedstrijdfoto's toevoegen en de stand in de competitie inzien. 
Sinds kort is ook het wedstrijdschema van elk team hierin te vinden en kan je aangeven of je wel of niet aanwezig kunt zijn bij een wedstrijd en training.

Het is voor teamleiders en coaches erg prettig als de presentie op deze centrale plaats wordt aangegeven. Dit voorkomt een onoverzichtelijke e-mail stroom en verwarring die daaruit voortkomt.

Daarnaast kan je in Lisa Team zien wanneer je team bardienst heeft en of er andere team specifieke bijzonderheden zijn, zoals een verjaardag. Het is handig om dit tijdig te weten, zodat je er bijvoorbeeld in het geval van een bardienst alvast rekening mee kunt houden.

Om Lisa Team te bereiken, log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens zie je onder het menu-item 'Mijn AHC IJburg' Lisa Team staan.

Wij vragen je om voortaan wekelijks Lisa Team te bezoeken, de presentie aan te geven en jezelf op de hoogte te stellen van bijzonderheden rondom het komende weekend.
 
6-10-2011 Communicatie Commissie