header foto
 

Ondertekening sponsorovereenkomst HLB-Schippers en AHC IJburg

6-10-2011 Nieuws

Op maandag 26 september is het eerste officiële sponsorcontract voor de hockeyclub getekend tussen HLB-Schippers en AHC IJburg. Er waren al een flink aantal sponsoren die de club fantastisch geholpen hebben in het afgelopen jaar, maar er was nog niet een formeel moment geweest voor het tekenen van een overeenkomst. Pascal Belfroid, hockeyvader van Aimée en Daniel, tekende namens HLB-Schippers en voorzitter Mundi van Embden namens AHC IJburg. Ondertussen is er met de Rabobank ook een overeenkomst bereikt voor hoofdsponsoring. Daarnaast is de verkoop gestart van het bord van de ‘Club van 100’. Inmiddels zijn er al 20 al bezet en het gaat snel. 

Voor € 100 staat je (bedrijfs)naam voor een heel seizoen op dit fraaie bord. Er ontstaat een mooie mix tussen particulieren en bedrijven.


Er zijn diverse manieren om AHC IJburg te ondersteunen. Onze vereniging steunt op de inzet van al onze vrijwilligers. Daarnaast is het belangrijk dat de club ook financieel groeit, de sponsoren en de Club van 100 leveren hiermee een belangrijke bijdrage in de continuïteit en groei.


Gelukkig blijkt er volgens de sponsorcommissie veel animo te zijn voor sponsorships en zij hebben goede hoop dat hun doelstellingen voor het seizoen 2011-2012 gehaald gaan worden. Natuurlijk er is nog voldoende ruimte voor nieuwe betrokken sponsoren, die de club niet alleen financieel willen steunen, maar ook willen meewerken aan de sportieve toekomst van AHC IJburg.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected] of [email protected]


De sponsorcommissie wenst HLB-Schippers een succesvolle samenwerking toe.


De Sponsorcommissie


 
6-10-2011 Communicatie Commissie