header foto
 

SILVER CUP Heren 1 & Dames 1 zondag 22-okt

4-10-2017 Nieuws

Na een succesvol eerste jaar van de Silver Cup, organiseert de KNHB weer een Bekercompetitie. Naast de Silver Cup voor Heren is er dit seizoen ook een Silver Cup voor Dames en de Gold Cup voor Dames en Heren. Vanuit IJburg doen zowel dames als heren 1 mee aan de Silver Cup!


Gastclub

Op zondag 22 oktober host onze club de eerste ronde van de poulefase. Heren 1 en Dames 1 spelen dan op onze eigen club vanaf 11 uur drie wedstrijden (2 x 20 minuten). Komt allen ze aanmoedigen! Het beloofd een gezellige dag te worden met eten en muziek!


Achtergrond informatie

De Silver Cup is gericht op teams uitkomend in de Eerste Klasse tot en met Vierde Klasse. Daarnaast wordt een Gold Cup gespeeld die zich richt op teams uit de Hoofdklasse en Overgangsklasse (en de drie hoogst geƫindigde teams uit de Silver Cup van het jaar ervoor). Deze scheiding is noodzakelijk door de lastige speeldagenkalender (in combinatie met de internationale kalender) van de Hoofdklasse.

Daarnaast is met de Silver Cup een mooie extra prijs gecreƫerd voor de clubs in de Eerste Klasse en lager. De wedstrijden worden gespeeld op de vrijdagavonden en in de vrije weekenden.


Meer weten? Ga naar de KNHB site voor meer informatie waaronder het reglement.

 
4-10-2017 Technische Commissie Bijlage