Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Nadisha van Hamme
Nikki Hoen
Jonas de Jong
Feliz Mamman
Jill Pleiter
Roemer Steenaart
Ingeborg Tiemessen
Ingrid Trentmann-spikmans
Quinten Waisfisz
Doeke van de Weg
Saskia Wimmers
Saskia Wimmers-lieshout
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Instuif trainingen worden thema trainingen
7-1-2021  | 
Beste leden,

De instuif trainingen worden……. THEMA TRAININGEN! De instuif trainingen zijn altijd het tweede trainingsmogelijkheid geweest voor spelers uit breedte- en jongste jeugdteams. Vanaf heden gaan we deze trainingen in een nieuwe jas steken, waarbij de nadruk zal liggen op specifieke technieken en/of spelsituaties. Hierbij moet gedacht worden aan thema’s als spelinzicht en scoren, aannemen en passen, het duel en passeren en nog veel meer. De thematrainingen gaan de aansluiting tussen breedte en prestatie hockey kleiner maken en het speel plezier vergroten.

Van 15 tot en met 29 januari gaan we aan de slag met het eerste thema: Lopen met de bal en balbehendigheid. Hierbij komen verschillende oefeningen aanbod waarin getraind wordt op passeertruc ’s, maar ook op balcontrole en duels. Voor de thema trainingen is het nodig je per blok van 3 weken aan te melden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende trainers zijn en er in kleine groepjes getraind kan worden. Aanmelden kan voor 11 januari middels deze link.

Dus of je nou pas bent begonnen en in de E-tjes zit of al jaren lid ben en in de A-jeugd speelt, het maakt niet uit. (De F-jes volgen in maart ook). Wie gemotiveerd is kan zich tot en met 11 januari aanmelden!

De tijden van de thema trainingen zijn als volgt:

-E6 & E8 16:30-17:30 op vrijdag
-D- 11tal 17:30-18:30 op vrijdag
-C, B & A 18:30-19:30 op vrijdag

Groeten TC en trainersterug naar vorige scherm