Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Lot de Bruin
Zoe van Dijk
Jolande van Frederikslust
Jasper Habets
Evie Ilsink
Jesse Medendorp
Babette Richter
Julia de Rooij
Cato van Spijk
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Trainingen en oefenwedstrijden junioren (A t/m D)
18-11-2020  | 

Beste (ouders van) junioren,

De komende twee weekenden spelen we nog de interne oefenwedstrijden en we willen jullie in dit bericht informeren hoe de de rest van dit jaar eruit gaat zien met betrekking tot de trainingen en overige activiteiten voor de junioren.

Trainingen
We zullen de winter doortrainen (excl. kerstvakantie en mits het weer het toelaat) om een beetje hockeyritme te houden. Daarnaast zijn we bezig om een aantal leuke activiteiten te organiseren.

Activiteiten
Allereerst zal er op 5 december een facultatieve mogelijkheid zijn om interne oefenwedstrijden (D t/m A) bij ons aan te vragen. Wij regelen dan de velden en de tijdstippen, we proberen dit zoveel mogelijk in de ochtend te plannen. Je kunt dit doen door dit al zelf met de tegenstander te regelen of door je als team aan te melden. Dan kijken wij of jullie kunnen matchen met een andere aanmelding. Stuur als team (teammanager) hiervoor voor 28 november een mail naar [email protected].

Ook staat er voor het weekend van 12 en 13 december een hele leuke activiteit op de agenda voor de D t/m A jeugd, we zullen jullie daar vandaag of morgen verder over informeren! Dus hou de app in de gaten!

Vanaf januari zullen we nog 1 weekend een activiteit/toernooi organiseren en hopen jullie daarna te kunnen informeren of en wanneer de KNHB competitie weer zal opstarten. We zullen dan beslissen of we nog opnieuw een interne ronde gaan beginnen.

 


terug naar vorige scherm