Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Robin Borghouts
Eline Borghouts
mark hekkert
Iris Huiberts
Hans Huijg
Hans Kok
Shuan Meijer
Isis van Muijden
Julian Steures
Wigger Tenge
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws van de scheidsrechtercommissie
25-9-2020  | 

Help jij mee om de (sub)topklasse wedstrijden te fluiten?
We zoeken ervaren scheidsrechters - waaronder óók degenen die nu niet bij ahc ijburg fluiten en/of spelen - om bij ons op de club mee te helpen de (sub)topklasse wedstrijden op een goed niveau te laten fluiten. Het gast dus om jeugdwedstrijden op landelijk of regionaal topniveau. Er wordt nu te vaak een beroep gedaan op enkele scheidsrechters en dit willen we beter organiseren.

Je kan ons op drie manieren helpen:
1. Zelf komen fluiten
2. Enthousiaste ouders coachen bij het fluiten
3. Enthousiaste A-en B-jeugd coachen bij het fluiten

We gaan een poule maken van scheidsrechters die andere teams (sub/topklasse) willen fluiten en andere scheidsrechters willen coachen.

Meld je aan!

Gezocht Jongste jeugd scheidsrechtercommissielid!
Ben je Spelleider bij het team van je eigen kind en heb je hier veel plezier in?

Kom dan bij de scheidsrechtercommissie.
We zijn op zoek naar iemand die andere spelleiders wil coachen en wil bijstaan in het proces van spelleider tot scheidsrechter.

We willen meer ouders met of zonder hockey ervaring die zich willen bekwamen als spelleider en scheidsrechter, betrekken bij het fluiten. Iemand die zelf een kind heeft hockeyen in de jongste jeugd kan ons daar enorm bij helpen. Interesse? Mail ons dan even!

Scheidsrechterskaarten
Sinds 1 september 2019 geeft de hockeybond geen fysieke scheidsrechterskaarten meer uit. De kaarten zijn vervangen door digitale CS-certificaten die zij uploaden in het KNHB-account van de geslaagde cursisten. Er worden dus geen fysieke kaarten meer naar de verenigingen gestuurd.
Ook goed te weten is dat tegenwoordig het bondsnummer van een speler/scheidsrechter ook zijn of haar CS-kaartnummer is, mits geslaagd voor de cursus natuurlijk.

CS+/BIO
Voor de hele enthousiaste clubscheidsrechters op onze vereniging bestaat de mogelijkheid om door ons aangemeld te worden voor de CS+ opleiding of zelfs voor de Bondsscheidsrechter opleiding. Het is trouwens niet verplicht om eerst CS+ te worden voordat je BIO (Bondsscheidsrechter In Opleiding) kan worden. Je kunt dus meteen als CS door naar de BIO-opleiding.

KNHB: Spelregel webinars tijdens de Week van de Scheidsrechter
In plaats van de bekende spelregelcafés op verenigingen, organiseert de KNHB dit seizoen een drietal webinars tijdens de Week van de Scheidsrechter van 3 tot en met 11 oktober:
https://www.knhb.nl/nieuws/spelregel-webinars-tijdens-de-week-van-de-scheidsrechter


YouTube: Spelregels Veldhockey
In deze afspeellijst vind je video's waarin verschillende spelsituaties in het veldhockey worden uitgelicht en waarbij bepaalde spelregels nader worden toegelicht:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLF9C3Z36XP1u-yHxYt6DzQ1SdcjHR5396
Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm