Agenda
22-8 
Witte Rook Sessie
26-8 
Overleg Breedteteams
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Marcel Groenen
Dennis Maier
Noor Pusch
Sylia Saidani
Mack Spaanderman
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Het C&D en E&F KIDSPOWER HOCKEYKAMP op AHC IJburg 10-08 t/m 12-08
25-7-2020  | 

Nu we weer mogen hockeyen zijn de mega gave C&D en E&F KidsPower hockeykampen er weer in de zomervakantie op AHC IJburg. Na het succes van de eerste week van de vakantie komen we nog een keer in de laatste week van de vakantie

 

Alle jonge hockeyfanatiekelingen van 5 tot en met 14 jaar oud zijn van harte welkom op ons kamp! Tijdens het hockeykamp krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen, waar je onwijs veel gaat leren. Je komt gegarandeerd als betere hockeyer thuis. Onze Staf kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan! Een uniek hockeyprogramma, waarbij je op en rond het hockeyveld aan de slag gaat met hockeyen.

 

Voor de jongste hockeyers, 5 tot 10 jaar oud is het een kamp met een mix van veel hockey en plezier! Bij deze jonge fanatiekelingen zien wij, door onze trainingen én sociale spellen, de grootste progressie. Het gevarieerde en gestructureerde programma is gericht op spelenderwijs leren. Je gaat de basistechnieken verder leren en perfectioneren. Door de afwisseling tussen hockeytraining en onze sociale spellen blijft je spanningsboog hoog. Jullie kunnen je aanmelden op https://kidspower.nl/sporten/hockeykamp-ef.html

 

De oudere hockeyliefhebbers, 10 tot 14 jaar, gaan gegarandeerd nieuwe tricks en skills leren bij het kamp. We besteden veel aandacht aan techniek, specialismen én fun en we dagen deelnemers individueel uit. Van verdediger tot aanvaller, wij zorgen ervoor dat iedereen als een betere speler naar huis gaat. Je bent de hele dag bezig met hockey, in allerlei creatieve trainingsvormen. Hierdoor ga je nog meer uit jezelf halen. Jullie kunnen je aanmelden op 

https://kidspower.nl/sporten/hockeykamp-cd.html

 

We nemen alle voorzorgsmaatregelen en protocollen zoals de gemeente, de club, de KNHB en de overheid hebben voorgeschreven in acht. We zullen ervoor zorgen dat de staffers op gepaste (minstens 2 meter) afstand houden van de kinderen. 

 

 

De gave, coole en hooggekwalificeerde KidsPower-trainers bezorgen jou drie onvergetelijke dagen! Na die drie dagen ben je weer helemaal scherp voor het nieuwe seizoen.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

     Lekker trainen onder begeleiding van de ervaren KidsPower-trainers

     Veel verschillende oefeningen en Fun Games

     Oefeningen in thema’s om je basistechnieken te verbeteren (voor de E&F)

     Oefeningen in thema’s om specialistische technieken te verbeteren (C&D)

     Te gekke spelletjes, liedjes zingen en lekker gek doen met de begeleiding (op minstens 2 meter afstand)

 

WAT BIEDEN WE VERDER?

     Iedereen krijgt het unieke KidsPower shirt en een coole bidon!

     Heerlijke lunch, tussendoortjes en lekkere (gezonde) snack

     Veel nieuwe uitdagingen en nieuwe spelletjes

 

VOOR WIE?

Voor iedereen van 5 t/m 14 jaar die hockey te gek vindt en graag met vriendjes en vriendinnetjes op kamp wil. Kijk snel op de KidsPower-website en geef je vandaag nog op!

 

Mocht je met een groot gedeelte van je team willen komen dan hebben wij een unieke aanbieding voor jullie. Neem dan contact op met ons.

 

Mocht je nog specifieke wensen hebben laat het ons dan weten op [email protected]

 

www.kidspower.nl


terug naar vorige scherm