Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Evelien Berrevoet
Femke Ghaly
Alex Kamphuis
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Veteranen teams zoeken nieuwe teamgenoten
25-4-2020  | 

Momenteel zijn er 3 veteranenteams actief. Twee herenteams en één damesteam. Binnen deze teams is er voor komend seizoen ruimte voor nieuwe leden.

Veel ouders van onze jeugdleden hebben een hockeygeschiedenis of hockeyen nog steeds bij een andere vereniging. Graag willen we hierbij deze ouders vragen om na te denken lid te worden van onze vereniging en het hockey weer op te pakken, of te gaan spelen bij de vereniging waar je kind ook speelt.

Heren Veteranen A zit de afgelopen twee jaren tegen promotie naar de eerste klasse aan. Lukt het met jou erbij om dit te halen? Heren Veteranen B speelt op een iets lager niveau, met een goede spirit en een stijgende lijn. En Dames Veteranen A komt uit in de tweede klasse.

Los van het hockeyniveau zijn alle 3 de teams leuke en gezellige teams waarmee je graag de zondag wilt doorbrengen. Lekker weer even het veld op, verhalen uitwisselen onder het genot van een hapje en drankje. Zo kom je nieuwe mensen tegen en door de uitwedstrijden kom je ook weer eens van het eiland af😊

Mocht je meer willen weten of ken je mensen die komend seizoen mee willen hockeyen neem dan contact op met Joost de Groot van de TC Veteranen: 06-14691184 of [email protected]. Laat je interesse voor 1 mei weten. Het plan is om in de zomer een aantal open trainingen te organiseren als de Corona maatregelen dit toelaten uiteraard...

Hartelijke groet

Technische Commissie Veteranen


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm