Agenda
22-8 
Witte Rook Sessie
26-8 
Overleg Breedteteams
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Marcel Groenen
Dennis Maier
Noor Pusch
Sylia Saidani
Mack Spaanderman
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwe Clubhuismanager Steffi Bouman
9-10-2019  | 
Even wat leuk nieuws na al die veld 2 perikelen. 

Vandaag is Steffi Bouman begonnen als clubhuismanager. Wellicht hebben een aantal van jullie haar vandaag al gezien. Ze volgt Wouter Bessems op en momenteel wordt Stef door Wouter ingewerkt. We zijn erg blij dat Steffie onze club komt versterken en we kijken er naar uit om met elkaar te gaan samenwerken en er een gezellig clubhuis van te maken  . 

Tegelijkertijd willen wij Wouter ook ontzettend bedanken voor het afgelopen jaar. Hij heeft de rol als clubhuismanager goed ingevuld en we zijn ook erg blij met de verbeteringen die hij heeft doorgevoerd. Gelukkig gaat Wouter de barcommissie versterken en blijft hij betrokken bij de bar!

Steffie stelt zich hieronder kort voor, maar stel jezelf de komende week ook voor aan Stef zodat zij ook weet wie wij (de leden) zijn.


Hoi ik ben Stef,

Geboren en getogen in Amsterdam waar ik nu nog steeds woonachtig ben.
Na jarenlang met alle plezier gewerkt te hebben bij diverse Sportverenigingen zoals Zwemvereniging ,Tennisvereniging, Het bedrijf Sportkantine en tot 8 oktober j.l. bij Spark United.

Begin ik per 9 Oktober bij onze club als clubhuismanager.
Zelf heb ik ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop naar ieders tevredenheid de bestaande situatie verder uit te bouwen en nieuwe positieve impulsen toe te voegen.

Ik verheug me erop om met ieder kennis te maken.

Hartelijke groet, Stef

terug naar vorige scherm