Agenda
26-2 
Instructie trainers
28-2 
Start keeperstrainin
2-3 
Trainers instructie
2-3 
TC coordinatoren ove
18-3 
Spelregelexamen
23-3 
Tafeltjesoverleg E6-
24-3 
Tafeltjesoverleg E8-
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Sophie Aarnoudse
Michiel van Ardenne
Josefien Cornelissen
Jack De Groot
Mikki Hagens
Rendy Kee
Gabor Maalcke
Lot Masker
Lena Minkman
Puck van Outheusden
Sofia margarita Romero
Arend Jan Velsink
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Stand van zaken veld 2
2-10-2019  | 
Beste leden,

Hierbij geven we een update over de stand van zaken over veld 2. Helaas hebben we nog geen goed nieuws te melden. Het veld 2 is nog steeds niet bespeelbaar.  Dat betekent dat deze week de trainingen niet doorgaan op veld 2 en de wedstrijden ook niet.

Het wedstrijdsecretariaat is intensief bezig om de wedstrijden die staan ingepland onder te brengen bij andere clubs. Zodra dit gelukt is worden deze teams geïnformeerd. Het is een hels karwei maar we gaan ervoor. We realiseren ons dat het niet leuk is om thuis wedstrijden uit te spelen zeker als dat al vaker voorkomt door sowieso het gebrek aan veldcapaciteit. We streven er naar dat iedereen kan spelen. Daar zetten zij zich enorm voor in, achter de schermen.

Ook zit de veldcommissie en het bestuur niet stil om de gemeente in beweging te krijgen. Er staat voor volgende week dinsdag een diepte reiniging gepland en hopelijk geeft dat een positieve uitslag zodat we weer kunnen spelen. Maar zowel de gemeente als wij durven nog geen garanties af te geven.

Omdat de velden eigendom zijn van de gemeente en wij ze huren moeten we samen met de gemeente  tot een structurele oplossing komen. We proberen op verschillende niveau's binnen de gemeente aandacht te krijgen voor ons probleem. Ook de hockeybond wordt hierbij betrokken.

We maken ons zorgen om de hockeycompetitie en we willen dat iedereen kan trainen en wedstrijden kan spelen. Op dit moment heeft deze problematiek alle aandacht bij het bestuur en direct betrokkenen. We hopen echt begrip van jullie en we vragen een hoop geduld van de leden dat realiseren we ons. We willen jullie laten weten dat we er alles aan doen om het voor elkaar te krijgen.

Het bestuurterug naar vorige scherm