Agenda
31-5 
Pinksterdagen, geen
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Peter Apeldoorn
Jente nederland Beuving
Madee nederland Beuving
Mascha Brink
Joost Endlich
Niels Faber
Marcus Kluck
Aime Leinwand Recte Rein
Milou Manusama
Inez Walta
Jette Zijda
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
GROTE CLUB ACTIE
24-9-2019  | 

 NIEUWSBERICHT

 

AHC IJburg gaat loten verkopen voor nieuwe doeltjes en een gaaf matrix bord voor het waterveld!

 

Op 14 september is de Grote Clubactie 2019 van start gegaan. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. AHC IJburg doet dit jaar ook mee met deze actie. Wij vragen dus al onze jeugd- en juniorenleden om mee te helpen met de lotenverkoop.

 

Hoe dan?

Voor A-, B-, C- en D-junioren liggen per team achter de bar enveloppen met 15 lotenboekjes. Zit jouw kind nog in een jeugd- of Waterhoentjesteam, dan kan je uiteraard ook meedoen en kan je bij de bar in het clubhuis een boekje vragen.

 

80% van de opbrengst gaat naar de club

De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. AHC IJburg is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen waarbij wij dus nieuwe doeltjes en een mooi digitaal scorebord willen.

 

Online verkoop

Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool. Onze club URL is https://toolbox.clubactie.nl/actie/AHCIJburg. 

Kies dan voor de optie "Lotenkopers”, zoek de vereniging AHC IJburg en de rest spreekt vanzelf. Vul dan wel de naam in van het jeugdlid, want ook deze maakt kans op leuke prijzen.


Superloten

Een Superlot bestaat uit 50 loten van € 3,- en is uitermate geschikt om te verkopen aan sponsors en lokale bedrijven. Daarnaast is gebleken dat Superloten ook veel worden verkocht aan seniorenteams binnen de vereniging. Superloten moeten altijd worden geregistreerd op de persoonlijke online clubpagina via ‘Mijn Grote Clubactie’ onder het kopje ‘Verkochte loten’. Hierbij kies je voor de optie ‘Superlot toevoegen’. Hier vul je de gegevens van de koper in en geef je de juiste betaalmethode aan. Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. €5.000,-.

 

Wat kun je winnen als je een lot koopt?

Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,- of een Volkswagen UP!

 

Beloningen voor de lotenverkopers

De beste lotenverkopers van 2019 maken kans op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fietsentreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van MasitaVanuit onze club hebben wij daarnaast ook met onze sponsors afgesproken om mooie prijzen te verloten onder de topverkopers.

 

Belangrijke data

De ingevulde verkoopboekjes moeten uiterlijk 11 november worden ingeleverd achter de bar of bij de coördinatoren van deze actie (Martin van der Wal en Cynthia Beste). Online loten kopen kan tot 10 december. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl. 

 


terug naar vorige scherm