Agenda
11-12 
Spelregelexamen C-je
14-12 
ALV
10-2 
Start trainingen pre
15-2 
Voorjaarsvakantie
24-2 
Start trainingen all
24-2 
Instructie trainers
26-2 
Instructie trainers
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Kaisla Dikken
Sarah Gravelotte
Levi van Groningen
Julie de Groot
Anne Heemskerk
Pepijn Sijtsma
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuw Bestuur
26-5-2019  | 

Beste leden,

 

Woensdag 22 mei vond er tijdens de ALV een bestuurswissel plaats. De bestuursleden Josine Peters, Evert Jan de Vries, Frank Walta en Karlijn Baselaar zijn na jarenlang bouwen aan de groei van onze vereniging afgetreden. We danken hen ontzettend voor alle tijd, hun enthousiasme, gedrevenheid en de energie die zij hebben getoond. Onder hen is de vereniging groter en financieel gezond geworden. Ook hebben alle teams en spelers de mogelijkheid gekregen zich verder te ontwikkelen en groeien op hockeygebied. Nadat zij namens de leden door de vrijwilligersdesk in het zonnetje werden gezet, is het stokje doorgegeven aan het nieuwe bestuur.

 

Het nieuwe bestuur bestaat uit Christine Willems (Voorzitter), Bernd Feenstra (Penningmeester), Evelien Nienhuis (Secretaris) en Livvy Aarnoudse (Technische zaken jeugd). Evelien en Livvy blijven aan als bestuurslid waar we heel blij mee zijn! Bernd en Christine zijn voorgedragen en benoemd door de ALV. 

 

De komende jaren gaan wij met veel enthousiasme, plezier en trots verder bouwen aan onze prachtige hockeyclub op IJburg met de 1 na grootste(!) Jongste Jeugd afdeling van Noord-Holland. Voor komend seizoen wordt er verder geïnvesteerd in technische zaken, de inzet van vrijwilligers, het uitdragen van de Y-Code en nog veel meer. Voor de langere termijn gaan we voor een mooie uitbreiding van sportpark IJburg met 2 moderne hockeyvelden en een gezellig clubhuis.

 

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op AHC IJburg, dat alle leden op zijn of haar eigen niveau, veel hockeyplezier beleven en dat er mooie vriendschappen worden gesloten. Dat doen wij niet alleen, dat doen we samen met heel veel leden, trainers en meer dan 100(!) vrijwilligers die zich hiervoor dagelijks inzetten. Wij willen vooruit door het goede voorbeeld te geven en actie, want "samen maken we de club”. Kortom: we hebben er zin in!

 

Livvy, Evelien, Bernd en Christine


terug naar vorige scherm
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor