Agenda
25-2 
Start reguliere trai
25-2 
Overleg TC-jongens
26-2 
Teamoverleg MC3
27-2 
Barinstructiebijeenk
1-3 
Instructie trainers
2-3 
Lente Borrel&Babbel
4-3 
Instructie trainers
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Carolina Bouwer
Juna van Dijk
Tim Leeuwerink
Nika Schep
Rayan Veening
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Iedereen naar de Witte Rook sessies!
29-6-2018  | 

Hierbij willen wij iedereen van harte uitnodigen voor de AHC IJburg Witte Rook sessies voor het nieuwe hockeyseizoen 2018 - 2019.


Na de senioren bijten de aankomende Waterhoentjes 2018 de spits af voor de jeugd met de ouderavond op 4 juli om 20.00 in het clubhuis. Op zaterdag 7 juli is het aan de F teams (10.00 uur), de E teams (12.00 uur) en de D teams (14.00 uur).


De C, B en A teams worden verwacht op zaterdag 14 juli in het clubhuis. Respectievelijk om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur.


Doelstellingen van de Witte Rook sessies zijn het kennismaken met het nieuwe team, het verdelen van teamrollen en het werven van vrijwilligers voor onze commissies. Voorafgaand daaraan is er informatie over de club en worden de vrijwilligersrollen toegelicht door het bestuur. 

AHC IJburg wordt gedragen en gemaakt door vrijwilligers. Alle ouders, begeleiders en spelers nemen daarom elk seizoen deel aan de Witte Rook sessies en nemen een rol op zich. Het is dus van groot belang dat iedereen komt. Het maakt dat je als team en als club na de vakantie goed van start gaat en dat het nieuwe hockeyseizoen zal slagen!


Tijdens alle Witte Rook sessies kunnen de kinderen lekker hockeyen op de velden.


Tot ziens op de club!


Het bestuur van AHC IJburg



terug naar vorige scherm
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor