Agenda
25-2 
Start reguliere trai
25-2 
Overleg TC-jongens
27-2 
Barinstructiebijeenk
1-3 
Instructie trainers
2-3 
Lente Borrel&Babbel
4-3 
Instructie trainers
4-3 
Instructie trainers
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Carolina Bouwer
Juna van Dijk
Tim Leeuwerink
Nika Schep
Rayan Veening
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Luca bedankt!
18-6-2018  | 

De trainercoach van Dames 1, Luca Bearzatto, nam gisteren afscheid. Met veel energie heeft hij afgelopen jaar de dames getraind en gecoacht. Ze hebben een mooi seizoen er op zitten. Helaas nog niet die promotie naar de 3e klasse, maar wel een stevige plek in de middenmoot.


Het team had de laatste tijd te kampen met een aantal geblesseerden en startte na de winterstop met een andere samenstelling vanwege vertrek en terugkomst van dames uit het buitenland. Toch wist Luca er een team van te maken en de Dames danken hem voor een geslaagd seizoen en bijgebrachte ‘skills’. Ze sloten het seizoen gisteren af met een prachtige overwinning op HCRD met 8-0! 


Zien we Luca terug? Vroegen we hem. Wie weet. Hij wil graag zelf weer gaan hockeyen op zondag. Dus misschien zien we hem volgend seizoen op zondagen terug op veld 1. En anders wellicht in de toekomst als trainercoach bij onze vereniging? Daar heeft hij de komende tijd helaas geen tijd voor, geeft hij aan. Hij heeft een meer dan fulltime baan bij Alliander en is net verhuisd. Hij gaat daar lekker van zijn Steigerbiertjes van onze lokale brouwerij genieten. En drinkt voortaan koffie uit een mok met daarop een foto van het team Dames 1 2017/2018!
terug naar vorige scherm
Social media

Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor